Autor: Kristel Härma • 9. september 2020

Töötukassa varudest on peagi pool läinud

Töötukassa reservist jääb aasta lõpuks alles tõenäoliselt pool, kuid ka töötuse suurenedes saab töö kaotanutele veel paar aastat hüvitisi maksta. Seda juhul, kui töötukassale ei panda enam lisaülesandeid, nagu oli kevadine otsus maksta palgatoetusi.
Foto: Raul Mee

Aasta alguses töötukassa reservis olnud 838 miljonist on prognoosi kohaselt selle aasta lõpuks alles 457,8 miljonit, märkis töötukassa kommunikatsiooni peaspetsialist Lauri Kool. „Kulud jäävad majandusolukorrast lähtudes varasemast suuremaks ka paaril järgneval aastal,” lisas Kool.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456