Autor: Hiie-Liin Tamm • 16. september 2020

Playtechi kogemuslugu: 7 asja, millele mõelda, kui hakkad tööajatele psühholoogilist nõustamist pakkuma

Töö Playtechis on pidevalt muutuv, kiire ja esitab töötajatele iga päev palju väljakutseid, mis võib mõnikord põhjustada rohkem stressi, kui sooviksime. Uuringud on tõestanud, et psühholoogiliselt vastupidavamatel inimestel on tugevam tervis ning neid ohustavad tööstress ja läbipõlemine vähem.
Teadveloleku seanss
Foto: Playtech Estonia

Kuna inimesed on ettevõtte edu võti ja just nemad on kõigi organisatsiooni saavutuste taga, siis võtsime eesmärgiks anda endast parim, et parandada töötajate psühholoogilist vastupidavust ja kindlustada füüsilise tervise kõrval ka vaimne heaolu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456