Autor: Personaliuudised.ee • 18. september 2020

AUSTRAALIA: Woolworthi võimas sõnum kuritahtlikele klientidele

Jaeketi müüjad Austraalias annavad vastulöögi poekülastajate sõimule, kes võitlevad kauplustes kehtestatud reeglite vastu.
Foto: Pixabay

Nimelt kannavad nad ja ka teiste jaekettide töötajad rinnamärke, millega tuletavad klientidele meelde, et nad on kellegi ema, isa, poeg või tütar. Mõte on selles, et enese kellegi pereliikmena määratlemine paneb kliendid neid isegi lahkhelide korral viisakalt kohtlema.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456