Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste • 17. september 2020

Muudatused lähetatud töötajatele kohalduvates seadustes

Selleks, et kaitsta paremini Eestisse lähetatud töötajaid, kehtib alates 30.07.2020 Eestisse lähetatud töötajate töötingimuste seadus muudetud kujul. Seadusandja on muutnud märkimisväärselt kohalduvat õigust, kehtestades tööandjatele lisakohustusi.
Foto: Pixabay

Muudatused tulenevad Euroopa Parlamendi ja Nõukogu direktiivist 2018/957 ning nende abil soovitakse tagada võrdse kohtlemise põhimõtte järgimist ja lähetatud töötajate diskrimineerimise vältimist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456