Autor: Kai Saard • 30. september 2020

Adveni personalijuht Ivi Aluoja: eriolukorra ajal saime tegeleda tööandja kuvandi arendamisega

Adveni personalijuht Ivi Aluoja rääkis muu hulgas, et eriolukord ja kriis on andnud hea võimaluse, et oma tööprotsessid üle vaadata. „Vahepealne aeg, kui värbamisi oli vähem, oli meie jaoks hea periood tegeleda oma tööandja kuvandi arendamisega. Koostöös meeskonnaga töötasime välja ettevõtte neli põhilist sõnumit,ˮ ütles Aluoja.
Adveni personalijuht Ivi Aluoja
Foto: Jarek Jõepera

Ettevõtte plaan B

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456