Autor: Triin Paavo • 7. oktoober 2020

DISC isiksusetüübid juhtimises

Juhtimise kontekstis on põhjendatud küsimus see, et kas on olemas kõige paremat ja sobivamat isiksusetüüpi juhi jaoks? Paraku on vastus sarnane nagu kõigi teiste ametipostide kontekstis: ei ole hea ega halva isiksusetüübiga juhte, nad on lihtsalt erinevad.
Foto: Pixabay

Kõigi isiksusetüüpide esindajatel on potentsiaali saada väga heaks juhiks. Kirjeldame erinevate isiksusetüüpide loomuomaseid karakteristikuid ning toome paralleelid ka juhtimise kontekstis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456