Autor: Hanna Jõgi • 8. oktoober 2020

OKR – uue ajastu tulemusjuhtimise tööriist

OKR (inglise keelest tulenev akronüüm „Objectives and Key Results”) on eesmärkide püstitamise ning nende elluviimise jälgmise raamistik ja tulemusjuhtimise tööriist, mis on viimasel aastakümnel pälvinud üha enam tähelepanu ja rakendamist. See toetub põhimõttele, et eesmärgid on võti organisatsioonilise edu saavutamisel.
PersonaliDisaini tegevjuht ja koolitaja Hanna Jõgi
Foto: erakogu

OKR-ide loojaks peetakse Andy Grove’i, kuid suurema populaarsuse saavutas raamistik John Doerri käe läbi, kes tõi selle 1999. aastal Google’isse. Eestis on OKR-id kasutusel eelkõige tehnoloogiaettevõtete ja idufirmade seas, kuid on järjest enam liikumas ka teistesse sektoritesse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456