Autor: Personaliuudised.ee • 15. oktoober 2020

Brandemi endine tegevjuht Marie Evart liitus RecruitLabiga

Brandemi üks asutajatest ja endine tegevjuht Marie Evart asus tööle RecruitLabi. RecruitLab on 2020. aasta märtsis asutatud kandidaatide haldamise ja värbamisturunduse tööriistade platvorm. Marie Evart hakkab juhtima RecruitLabi turundustiimi ja tootearendust. Lisaks Evartile kuuluvad RecruitLabi osanike hulka veel Paavo Heil ja Karl-Sander Erss, kes on ka ettevõtte asutajateks.
Marie Evart
Foto: Mihkel Leis

„Viimaste aastatega on värbamistarkvara lahendusi turule tekkinud üsna palju, kuid olulised funktsioonid, mis võimaldavad värbamisprotsessi automatiseerida ja täiesti uuele tasemele viia, on ikkagi suurel määral tegemata,” ütleb Evart. „Värbajad ei peaks tegelema tegevustega, mis on rutiinsed ja mida saab lihtsa vaevaga automatiseerida. Mäletan hästi ise värbajana töötades, kuidas tagasisidekirjade kirjutamine oli kõige nürim ja ajamahukam tegevus, aga tegin seda siiski, sest südametunnistus ei lubanud kandidaatidele vastust võlgu jääda. Sarnaseid ajamahukaid tegevusi on värbamisprotsessis palju. RecruitLab automatiseerib värbamises kõike, mida automatiseerida on võimalik ja annab seeläbi värbajatele võimaluse tegeleda rohkem väärtust loovate ja tavaliselt ka huvitavamate tegevustega.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456