Autorid: Evelin Stamm, Karina Jõemaa • 16. november 2020

Milline on tõhus sisseelamisprogramm?

Tõhus sisseelamisprogramm on kasulik nii tööandjale kui ka töötajale. Süsteemne sisseelamisprogramm kiirendab uue töötaja harjumist töö ja organisatsiooniga, lühendades nii aega, mis kulub töötaja võimekuse täielikule rakendamisele.
Foto: Pexels

Samuti saab oskusliku sisseelamise toetamise abil panna töötaja end tundma oodatud meeskonnaliikmena ning vältida ebamugavusi, mis võivad tekkida, kui töötaja ei ole teadlik organisatsioonis kehtivatest regulatsioonidest ja tavadest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456