Autor: Personaliuudised.ee • 4. detsember 2020

Tööpuudus Eestist Ukrainani: kus on olukord kõige kehvem ja kuidas riik inimesi abistab?

Koroonaviiruse pandeemia tõttu kaotasid paljud inimesed töö ja olid sunnitud end töötuna arvele võtma. Mis seis on tööpuudusega Eestis, Lätis, Leedus ja Ukrainas? Kuidas riik töötuid abistab? IT-firma RIA.com Marketplaces OÜ uuris asja.

Eesti: koolitused ja 6000 eurot äri alustamiseks

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456