Autor: Kai Saard • 9. detsember 2020

Personali Praktiku 100 numbrit ja 10 tegutsemisaastat

„Kui millessegi nii väga uskuda, hakkab see elama ja puhkeb õide,ˮ meenutab unistust personalijuhtidele mõeldud ajakirjast Personali Praktiku esimene peatoimetaja Tiina Saar-Veelmaa. Esimene kaanepersoon Ülle Matt aga tõdeb, et Personali Praktik on tulnud selleks, et jääda ja arenenud ajas ainult paremaks.

Personali Praktiku kujunemisloost, suurtest plaanidest ja vahvatest seikadest räägivad lähemalt ajakirja esimene peatoimetaja Tiina Saar-Veelmaa, praegune peatoimetaja Ene Olle ja Äripäeva teabekeskuse juht Liivi Kedelauk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456