Autor: Cerlin Pesti • 28. detsember 2020

Maatriksorganisatsioon kasvatab iseseisvust

Enamik suuri organisatsioone toimetab maatriksi vormis, et teenindada eri riikide kliente, koordineerida rahvusvahelisi tarneahelaid ning juhtida organisatsiooni süsteeme ja funktsioone.
Foto: Pixabay

Kevan Hall ütleb oma raamatus „Making the Matrix Work” sissejuhatuses: „Tere tulemast maatriksisse, kus tooni annavad konkureerivad eesmärgid, mõjutamine ilma formaalse võimuta ning vastutus ilma kontrollita. See on maailm, kus oskused, mitte struktuur, on äri ja isikliku edu alused.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456