Autor: Palgauudised.ee • 11. jaanuar 2021

Töötasude ja boonussüsteemidega seotud olulised õppetunnid aastast 2020

Eelmine aasta tõi fookusesse olulised palgaarvestuse teemad – töötasu ja boonuste vähendamine, päevarahade maksmine töölähetuse pikenemisel viiruse tõttu ning üle- ja alatundide tasustamine. Palgauudised.ee pani kokku 8 levinumat küsimust ja vastust, mis eelmisel aastal seoses palgaga kõige rohkem esile kerkisid ning mida on oluline teada ka igal personalitöötajal.
2020. aasta tõi olulised õppetunnid töötasude arvestamise, muutmise ja vähendamise kohta.
Foto: Pixabay

Mida pidada silmas, kui on soov muuta tasustamise aluseid? Näiteks tasustamise muutmine tunnipalgalt tükitööle?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456