Autor: Sigrid Ojavee • 2. veebruar 2021

Kuidas mitte töösse uppuda ehk praktiline ajajuhtimise tööriistakomplekt

Töösse uppumisest ei päästa pelgalt ükski tööriist, äpp või programm, kuid tehnoloogilised abivahendid võivad väga edukalt töökoormust vähendada ja igapäevaste ülesannete täitmist toetada. Mida oma ajajuhtimise tööriistakomplekti varuda?
Foto: Pexels

Ajajuhtimine algab eelkõige soovist ja teadlikust mõtteviisist oma aega targemalt kasutada. Siiski on mitmeid tehnoloogilisi töövahendeid, mis seda toetavad, töö tegemise lihtsamaks teevad või suisa koormust vähendavad. Neid on väga erinevaid, alates pliiats-paber-tüüpi lahendustest kuni nutikate automatiseerimistööriistadeni välja. Lähtun tihti nii tööl kui ka eraelus põhimõttest – kuidas kõige väiksema vaevaga kõige suurem võit saavutada. Pole mõtet olla kilplane ja mingite tühiste ülesannete detailidesse takerduda, kui on lihtsam liigutus, mis viib kiiremini eesmärgini.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456