Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 25. veebruar 2021

KKK: raskuste tõstmine ja tükitöötasu

Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu selgitab, kuidas korraldada tööd raskuste tõstmisel ja kas seda saab siduda tükitöötasuga.
Foto: Pexels

Kas tööandja saab keelata naistel üle 10 kg raskuste tõstmise, kui naine seda ise soovib? Ja kas tööandja saab öelda, et tõsta võib, aga kuna tema selleks ei kohusta, siis tema selle eest ka täiendavat töötasu ei maksa, et enda tervisega riskimist mitte soodustada?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456