Autor: Personaliuudised.ee • 2. märts 2021

Hispaanias on COVID-19 pandeemia kaotanud palju töökohti

Möödunud aastal kaotas Hispaanias töö ja sotsiaalkindlustuse 360 105 inimest. See tähendab, et pandeemia hävitas umbes 1,86 protsenti töökohtadest kogu riigis ja töötuse määr tõusis möödunud aastal peaaegu 23 protsendi võrra.
Foto: Unsplash

Registreeritud töötute arv kasvas detsembris võrreldes eelnenud kuuga 36 825 inimese võrra. Pandeemia kevadistel kõrghetkedel märtsis ja aprillis oli vastav näitaja ligi 600 000 inimest. See tähendab, et praegune aktiivselt tööd otsivate töötute arv oli detsembris 3 888 137 inimest. Möödunud aasta jooksul kasvas registreeritud töötute arv umbes 720 000 inimese võrra.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456