Autor: Personaliuudised.ee • 3. märts 2021

Singapuris ei pea vaktsineerimata töötajad töömahtu vähendama

Need Singapuri töötajad, kes ei soovi end COVID-19 vastu vaktsineerida, ei pea oma töömahtu vähendama, kui just nakatunute arv hüppeliselt kasvama ei hakka. Siiski tehakse uued ettekirjutused väga suure nakatumisriskiga töötajatele.
Foto: Unsplash

Tervishoiuministri sõnul pole vaktsineerimata töötajate ümberpaigutamine enamasti vajalik, juhul kui nakatunute hulk piirkonnas ei hakka taas tõusma. Vaktsineerimine jääb vabatahtlikuks. Samas peavad kõik töötajad jätkama kehtestatud nõuete täitmist – kandma maski ja mõnedel juhtudel isikukaitsevahendeid ning läbima rutiinseid testimisi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456