Autor: Personaliuudised.ee • 3. märts 2021
Ainult tellijatele

Singapuris ei pea vaktsineerimata töötajad töömahtu vähendama

Need Singapuri töötajad, kes ei soovi end COVID-19 vastu vaktsineerida, ei pea oma töömahtu vähendama, kui just nakatunute arv hüppeliselt kasvama ei hakka. Siiski tehakse uued ettekirjutused väga suure nakatumisriskiga töötajatele.

Autor: Unsplash

Tervishoiuministri sõnul pole vaktsineerimata töötajate ümberpaigutamine enamasti vajalik, juhul kui nakatunute hulk piirkonnas ei hakka taas tõusma. Vaktsineerimine jääb vabatahtlikuks. Samas peavad kõik töötajad jätkama kehtestatud nõuete täitmist – kandma maski ja mõnedel juhtudel isikukaitsevahendeid ning läbima rutiinseid testimisi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700