Autor: Personaliuudised.ee • 2. märts 2021

Olulised muudatused töötervishoiu ja tööohutuse seaduses

2021. aasta algus on juba toonud ning toob ka edaspidi muudatusi töötervishoiu ja tööohutuse seaduses (edaspidi TTOS). Eriti tasub silmas pidada kuupäevi 1. märts ja 1. september. Muudatuste puhul on põhilisteks märksõnadeks ajakohasus ja tööandjate halduskoormuse vähenemine ning seda saamegi uuenenud TTOS-i puhul välja tuua.
Foto: Pexels

Olgu aga kohe öeldud, et nende tööandjate jaoks, kes oma töökeskkonnas TTOS-iga kooskõlas toimetavad ning teavad, mida on vaja teha selleks, et töötajate tervis oleks hoitud ja tööohutus-töötervishoid kontrolli all, ei muutu suurt midagi ja õigusaktidega pahuksisse ei minda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456