Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 4. märts 2021

Kuidas saab töötaja puhata enne puhkuste ajakava kinnitamist?

Puhkuste ajakava peab saama kinnitatud hiljemalt 31. märtsiks. Mida aga teha, kui inimene soovib puhata enne puhkuste ajakava kinnitamist? Kas tal on selleks õigus ja kas ta peab sel juhul endale puhkuse ajaks ise asendaja otsima või määrab asendaja tööandja?
Foto: Pixabay

Personali Praktiku lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456