Autor: Personaliuudised.ee • 10. märts 2021

Kuidas peab tööandja tegutsema, kui töötaja nakatub koroonaviirusesse?

Terviseameti põhjaregiooni haldusala maakondades (Harju, Järva, Rapla maakonnad) ei võta Terviseameti inspektorid ühendust lähikontaktsetega ning terviseamet palub nendes maakondades tööalased lähikontaktid välja selgitada tööandjal. Teistes Eesti regioonides kaardistatakse lähikontaktsed, sh tööalased, koostöös Terviseameti vastava regionaalosakonna inspektoriga.
Foto: Unsplash

Kui tööandja saab teada, kas läbi Terviseameti teavituse või muul viisil, et kollektiivis viibis COVID-19 positiivne inimene, tuleb tegutseda järgmiselt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456