Autor: Personaliuudised.ee • 19. märts 2021

Koroonakriis hoiab inimesi tagasi uue töökoha otsingul

Uut töökohta otsib praegu aktiivselt 26% vastanutest, aeg-ajalt teeb seda lisaks 35%. Tööotsinguid põhjustab liiga väike töötasu ja ebakindlus lähituleviku suhtes, töökoha vahetamist takistab teadmatus tegeliku olukorra kohta uues ettevõttes, selgus CV-Online’i küsitlusest.
Koroonast tingitud ebakindlus hoiab inimesi tagasi ka töökoha vahetamisel.
Foto: Liis Treimann

Küsitluse tulemustest selgub, et töövõtjad vaatavad keerulise majandusolukorra tõttu väga aktiivselt ringi. Uut töökohta otsib 26% vastanutest, millele lisandub 35% neid, kes otsivad uut tööd vähesel määral.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456