Autor: Personaliuudised.ee • 23. märts 2021

Kas vaktsineerimas käinud töötajatele võib anda vaba päeva?

Tööinspektsiooni nõustamisjurist Sandra Kuus selgitab, kas pärast vaktsineerimist võib tööandja anda töötajale vaba päeva.
Foto: Liis Treimann

Ettevõte soovib toetada töötajaid, kes lähevad COVID-19 vaktsiini tegema. Töötajate üks mure seoses vaktsiiniga on olnud see, et kui vaktsineerimisega kaasnevad kõrvalmõjud, peavad nad jääma koju ja kaotavad nii töötasus. Kas tööandja võib neile töötajatele pakkuda lisaks vaba päeva pärast vaktsineerimist?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456