Autorid: Kai Saard, Häli Siimaste • 24. märts 2021

EAS-i personalijuht: endiselt on võtmesõna kommunikatsioon

Praeguse pandeemia ajal on kõige olulisem ikkagi kommunikatsioon, millest rääkisid personalijuhid palju ka eelmisel kevadel. EAS-i personali ja büroo valdkonnajuht Häli Siimaste ütleb samuti, et töötajatel peab olema piisavalt infot, kuidas organisatsioonis elu kulgeb. „Koroonaga seotud infot jagame pigem vähem, sest seda kuuleme kõik piisavalt muudest infokanalitest,ˮ ütleb ta.
EAS-i personali ja büroo valdkonnajuht Häli Siimaste

Järgneb intervjuu Häli Siimastega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456