Autor: Egle Saska • 31. märts 2021

Egle Saska: kuidas kriis enda kasuks pöörata

„Ebakindlust on meie sektoris parasjagu,ˮ tõdeb PCC Projekt AS-i personalipartner Egle Saska, kes jagab kriisiaja töökorraldust, personalitöötaja rolli kriisis ja seda, kuidas töötajaid toetada.
PCC Projekt AS-i personalipartner Egle Saska

PCC Projekt tegeleb ehitusprojekteerimisega, suurema osa teenustest me ekspordime Põhjamaadesse ja tööprotsess on digitaliseeritud. Oma klientidega suhtlesime juba enne kriisiaega veebipõhiselt, kriisiajal oleme ka muu kontaktsuhtlemise viinud miinimumini. Seega on meil eelis võrreldes paljude ettevõtetega, kus lähikontaktid on möödapääsmatud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456