Autor: Kai Saard • 5. aprill 2021

Personalijuhtide küsitlus: kõige kriitilisemad inimeste juhtimise väljakutsed

Uurisime Eesti suuremate ettevõtete personalijuhtidelt, millised inimeste juhtimisega seotud proovikivid on nende organisatsioonides praegu eriti esile kerkinud. Muu hulgas tõdes suurem osa, et rohkem kui eales varem tuleb rõhku panna töötajate vaimse tervise toetamisele.
Üleval Ülle Matt (Swedbank), Maarja Katušin (Express Post) ja Lea Kimber (Maxima); all Piret Aess (R-kiosk), Leelia Rohumaa (Pipedrive) ja Karin Rändla (JELD-WEN).

Alexela personalijuht Katrin Püks toob inimeste juhtimise katsumustest välja mitmeid aspekte. „Kuna vahetud kohtumised on ära jäänud, siis on koosolekutega ümber kolitud Teamsi. Märksa rohkem on tarvis suurendada inimeste küberturvalisuse teadlikkust, sest paljud töötavad kodukontoris. Info jagamine on tulnud ümber korraldada – nüüd tuleb veelgi rohkem inimesi teavitada ja selgitada, kuidas käitume ning kuidas meil läheb. See on oluline selleks, et inimeste ärevust maha võtta, sest meil läheb hästi ja keegi oma töökohast ilma ei jää.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456