Autor: Personaliuudised.ee • 6. aprill 2021

KKK: riigipühadel töötamise tasu ja puhkusetasu maksmine

Lugejate küsimustele puhkusetasu ja riigipühadel töötamise tasu maksmise kohta vastavad Tööinspektsiooni nõustamisjurist Sandra Kuus ja peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Pixabay

Meil on suur osa töötajatest tööl summeeritud tööajakava alusel. Seni oleme juhul, kui inimene jääb esmaspäevast puhkusele, maksnud puhkusetasu välja hiljemalt graafikujärgsel eelviimasel tööpäeval, aga kas see on õige või tuleks ikkagi lähtuda kalendaarsest eelviimasest tööpäevast ehk maksta puhkusetasu siiski neljapäeval välja?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456