Autor: Kai Saard • 14. aprill 2021

KKK: palgamaksmise nüansid ja mida teha, kui töötaja pole nõus töölepingu muutmisega

Olulistele küsimustele töömahu muutumise, ületunnitöö, tulemustasu maksmise jm teemadel vastab advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat ning Äripäeva tööõiguse teabevara peatoimetaja Kristi Sild.
Foto: Unsplash

Tööandja arvab, et töötaja töömaht on püsivalt vähenenud poole võrra ja talle pole võimalik enam kokkulepitud mahus tööd anda ning töötasu maksta. Tööandjal on kindel soov töölepingut muuta, kuid töötaja ei ole sellega nõus. Kuidas tööandja peaks käituma?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456