Autor: Greete Kaar • 27. aprill 2021

Kuidas õigesti töötasu arvestada, kui tööd pole anda?

Seoses COVID-19 levikuga rakendas ettevõte töölepingu seaduse § 35 ja sellest lähtudes tuleb aprillikuu töötasud arvestada keskmise töötasuna. Kuidas on õige neid arvestada? Töötaja oli vahepeal ka haiguslehel.
Foto: Pexels

Personali Praktiku lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist Greete Kaar.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456