Autor: Kaisa-Kitri Niit • 27. aprill 2021

Küsimused, mis värbajatele muljet avaldavad

Kui on töösoovija kord tööintervjuu tegijale küsimusi esitada, võiksid need olla sisukad ja mõtlemapanevad.
Foto: Pexels

Intervjuu on hästi läinud. Tutvustasite oma oskusi mõjusalt ja vestlesite meeldivalt. Ajasite neid isegi naerma. Nüüd tuleb kardetud viimane küsimus: „Kas teil on meile küsimusi?” – „Jaa, ikka. Rääkisite te tõesti ausalt sellest, kuidas siin töötada on? Kes on kontori kõige kõvem klatšija? Mida ma hakkan selle ettevõtte juures armastama ja vihkama?” Neid küsimusi tavaliselt intervjuu ajal vabalt küsida ei saa. Selle asemel võiks kasutada seda aega selleks, et esitada küsimusi, mis võivad värbajatele muljet avaldada ja tuua välja olulist informatsiooni. Valmis võiksid olla näiteks järgmised küsimused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456