Autor: Hanna Jõgi • 28. aprill 2021

5 viga, mida töötajatega tähtsaid vestlusi pidades vältida

Vestlustel on väga pinnapealselt vaadates kaks poolt – rääkimine ja kuulamine. See, kui üks pool peab monoloogi või „loengut“, kaaperdades sellega kogu teema, ei ole veel vestlus.
PersonaliDisaini tegevjuht ja koolitaja Hanna Jõgi

On mitmeid üsnagi automaatseid vigu, mida me suheldes kõik rohkem või vähem teeme ning millega kogemata oma vestlusi tegelikult saboteerime. Järgnevaid klassikalisi vigu lugedes tasub mõelda, milliseid eksimusi, millistes olukordades kõige sagedasemalt ise tegema kipud. Nii õpid sarnaseid situatsioone tulevikus paremini vestluse käigus märkama ja sealt edasi teadlikumalt enda reaktsioone juhtima.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456