Autor: Personaliuudised.ee • 17. mai 2021

Pandeemia tõmbas tähelepanu töötajate kaasamisele ja digioskuste arendamisele

Hiljuti avaldas Economist Intelligence Unit (EIU) põhjalikud uuringutulemused selle kohta, kuidas tehnoloogia, äri ja inimeste omavaheline suhe COVID-19 pandeemia ajal arenes. EIU uuris kaheksa erineva tööstusharu ärijuhtidelt väljakutseid ja võimalusi, mida pandeemia organisatsioonidele tekitas ja kuidas digitaalsed algatused uue reaalsusega silmitsi seisid.
Foto: Pixabay

Valdavalt tõid ärijuhid kohanemisvõime võtmeks digitaalse valmisoleku. Massiline kaugtööle üleminek tõi kaasa ka suurema tähelepanu töötajate kaasamisele ning lisaväärtust pakkuvad teemad, nagu töötajate oskuste arendamine, heaolu ja püsiva kasu loomine kogu ühiskonnale, on nüüd paljude organisatsioonide ümberkujundamise kava eesotsas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456