Autor: Personaliuudised.ee • 20. mai 2021

Tööpakkumise peale tuleb vähe kandidaate? Pane palk töökuulutusse kirja

Koguni 91% inimestest arvab, et töötasu suurus peaks olema tööpakkumises märgitud, selgus CV-Online Estonia tehtud uuringust. 7% vastajatest märkis, et see, kas töötasu on märgitud, peaks sõltuma pakutavast ametipositsioonist ning 1,4% vastajatest arvab, et töötasu suurust ei peaks töökuulutusel avalikustama.
Foto: Pixabay

Kuidas mõjutab avalik palganumber kandideerimiskäitumist?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456