Autor: Kai Saard • 26. mai 2021

Intervjuu: kuidas eriti hästi hooajatöötajaid värvata?

Eesti Maantemuusem on ilmselt paljudele ettevõtetele eeskujuks selle poolest, et igal aastal värvatakse suveperioodiks korralikult lisatööjõudu ja erilised ollakse just seetõttu, et paljud juba varem muuseumis töötanud inimesed soovivad ikka ja jälle muusemi tegemistesse naasta. Miks see nii on ja kuidas muusemi värbamisprotsess ning väljaõpe välja näevad, sellest rääkisid intervjuus Eesti Maanteemuuseumi turundus- ja kommunikatsioonijuht Kanni Kallastu ning külastusvaldkonna juht Liina Nurmine.
Droonifoto Eesti Maanteemuuseumist
Foto: erakogu

Millega Maanteemuuseumis peamiselt tegelete ja kui palju on teil töötajaid?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456