Autorid: Maarja Ääremaa, Kai Saard • 3. juuni 2021

TS Laevade personalipartner: enne tööandja brändiga tegelemist oli raske uusi töötajaid leida

TS Laevad pälvis tänavusel värbamisturundusauhindade jagamisel oma põneva värbamiskampaania „Tule meile vägilaseks!ˮ eest eriauhinna. Ettevõtte personalipartner Maarja Ääremaa räägib lähemalt, miks ja kuidas hakati tegelema tööandja brändiga ning kust ägedaid ideid ja inspiratsiooni saada.
Näide TS Laevade töökuulutusest.
Foto: TS Laevad

Süsteemne tegutsemine tööandja brändiga

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456