Autor: Hanna Jõgi • 4. juuni 2021

4 põhimõtet, kuidas võtmetöötajat organisatsioonist välja juhtida

Võtmeinimese lahkumine meeskonnast on sageli ootamatu. Tööstress, rahulolematus tingimustega, suhted juhiga, meeskonnaga, väljakutsete või arenguperspektiivi puudus – sõltumata lahkumise põhjusest on töötaja organisatsioonist väljajuhtimine protsess, mida ei tasu jätta juhuse hooleks.
Foto: Pexels

Võtmemängija kaotamine on valus nii moraalselt kui ka finantsiliselt. Oleme harjunud, sest kõik toimib. Ei ole ka harv see, kui võtmetöötaja on nii iseseisev, et juht unustab talle piisavalt tähelepanu pöörata. Aga olgem ausad – kui ei ole märganud ennetavalt midagi teha, siis tuleb tegeleda tagajärgedega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456