Autor: Kai Saard • 8. juuni 2021

Kes on kaubanduse parimad palgamaksjad?

Uurime, millised kaubandussektori ettevõtted maksid 2021. aasta 1. kvartalis oma töötajatele kõige paremat palka. Värsketes tulemustes on kirjas alates viie töötajaga 150 ettevõtet, mis on reastatud suurima keskmise brutokuupalga järgi. Esikoha haaranud ettevõte maksab oma töötajaile ligi 10 000 euro suurust brutopalka.
Foto: Pixabay

Oluline on märkida, et palgatabeli esiotsa mõjutavad tugevalt ka koroonakriisist tingitud koondamised ja struktuurimuudatused, mida nii mõneski ettevõttes ette on tulnud. Näiteks kui ettevõtte keskmine palk on palju tõusnud, aga töötajate arv vähenenud, võib keskmine palk sisaldada ka koondamistasusid või tähendada seda, et ettevõttes on struktuuri muudetud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456