Autor: Küllike Veski • 7. juuni 2021

Õppetunnid: läbimõeldud igapäevajuhtimine muudab mõtteviisi, et alati on nii tehtud

PARE konkursil „Parim personaliprojekt 2021” teise koha saanud Elisa „Igapäevajuhtimise mooduli juurutamine” eesmärk on panna inimesi oma töö tähendust mõtestama ja küsima, kuidas saaks teha tegevusi teistmoodi.

Iga inimene ettevõttes peaks teadma, kuidas tema oma igapäevatööd tehes organisatsiooni kui tervikut mõjutab. Sageli aga käiakse aastast aastasse koos seda enda jaoks mõtestamata. Asju tehakse ühtemoodi, sest alati on ju nii tehtud. Kui aga vaadata igapäevajuhtimisse põhjalikumalt sisse, siis adutakse, et võib-olla saaks ka teisiti, efektiivsemalt ja paremalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456