Autor: Kai Saard • 21. juuni 2021

Mida tasub personalitööd digitaliseerima asudes kindlasti silmas pidada?

Kui ettevõte mõtleb personalivaldkonna protsesside digitaliseerimise peale, siis ei pea tegelikult kohe alustama tarkvara valimisest. Esimese eeltööna on hea luua pikem visioon või ootus, mida ja miks üldse digitaliseerida tahetakse.

Missuguseid personalitöö juppe tasub digitaliseerida ja millised on seejuures kõige suuremad takistused, sellest rääkisid Wermo personalikoordinaator Keit Purga ning SinuLabi arendusjuht ja töötajakogemuse disainer Maarit Vabrit-Raadla.

Foto: Unsplash
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456