Autorid: Kaisa-Kitri Niit, Kai Saard • 25. juuni 2021

Kaugtöö ebameeldivaim osa: avamata e-kirju täis postkast

Juunikuu Personali Praktiku välisuudiste rubriigis kirjutatakse, et Ühendkuningriigi töötajail on väsimus arvuti taga töötamisest. Nimelt peab suur osa töötajatest avamata e-kirju täis postkasti läbivaatamist üheks ebameeldivamaks osaks kaugtöötamise juures.
Foto: Pexels

E-kirjade, sõnumite ja videokoosolekute suurenev hulk kaugtööd tehes põhjustab järjest enam töötajate läbipõlemist ja tööga rahulolematust, selgub e-postirakenduse Superhuman uuest uurimusest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456