Autor: Personaliuudised.ee • 29. juuni 2021

Läbipõlemise suurimad riskid tööl

Qvalitas Arstikeskuse peaarsti dr Toomas Põllu sõnul on erakorralise olukorra tõttu pidanud paljud inimesed oma töörutiinid ümber korraldama või pika perioodi jooksul intensiivsemalt töötama. Tööandjad saavad inimeste vaimse tervise nimel pöörata oma tähelepanu eelkõige kindlate töörutiinide hoidmisele, tööülesannete kuhjumise vältimisele ning tööga seotud emotsioonide maandamisvõimaluste loomisele.
Foto: Pexels

„Läbipõlemine on kõige otsesemalt seotud intensiivse pikaajalise töise pingutuse ning üle jõu käivate ülesannetega. Pikalt kestnud tervisekriisi tõttu on oht, et erinevate valdkondade töötajad on kannatanud enam kui aasta liigse töise stressi all ning abikäte nappuse tõttu ei ole neil olnud ka aega piisavalt puhata,“ selgitas dr Põld.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456