Autor: Valeria Heinpõld • 19. juuli 2021

Kogemuslugu: juhi esimese aasta viis õpikohta

Juhi ametisse asumise teel on alati väljakutseid ja küsimusi rohkem kui vastuseid. Oluline on paika panna, mida ootad endalt ja oma inimestelt.
Elisa kõnekeskuse tiimijuht Valeria Heinpõld
Foto: Anastassia Kalinina

Juhi rolli vastuvõtmine ei ole spetsialisti ja algajana ilmselt kellegi jaoks üdini kerge. Esimese aasta jooksul õpib tundma nii ennast, oma inimesi kui ka uut rolli, mis on tükk maad mitmekihilisem, kui võib tunduda. Ometi on see iga sekundit väärt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456