Autor: Personaliuudised.ee • 2. juuli 2021

Töötuid on endiselt üle 50 000

Töötukassa maksis juunis töötasu hüvitist ligi 15,5 miljoni euro eest, registreeritud töötus vähenes ka juunis.
Töötasu hüvitist maksis töötukassa viimase kolme kuu jooksul kõige rohkem börsil noteeritud Tallinki kontserni ettevõttele.
Foto: Liis Treimann

Esmastel andmetel oli töötuse määr juuni kuu lõpuks 7,7% ja töötukassas on arvel 50 370 inimest. Aasta tagasi samal ajal oli registreeritud töötuid 50 734 ja enne koroonapandeemiat jäi näitaja allapoole 35 000. Registreeritud töötus on praegu jätkuvalt kõige suurem Ida-Virumaal, kus see juunikuu lõpu seisuga oli 12,5%, ja kõige väiksem Hiiumaal, kus see oli 4,6%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456