Autor: Kristi Sild • 14. juuli 2021

KKK: tööandja vastutus töölepingus kokkulepitud kohustuste rikkumise korral

Tööandja vastutus töötaja ees töölepingus kokkulepitud kohustuste rikkumise korral tuleneb nii töölepingu seadusest (TLS) kui ka võlaõigusseadusest (VÕS), samuti soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise seadusest. Kui tööandja rikub kokkulepitud kohustusi, võib töötaja kasutada eraldi või koos kõiki õiguskaitse­vahendeid, mida saab ühel ajal kasutada.
LEXTAL-i vandeadvokaat ja Äripäeva tööõiguse teabevara peatoimetaja Kristi Sild.

Töölevõtmisel kohaldatav vastutus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456