Autor: Kaire Saarep • 22. juuli 2021

Puhkuste ajal asendamisest

Praegusel ajal on ettevõtetes üsna sagedane nähtus see, et ühel ajal puhkab palju inimesi korraga. On ettevõtteid, kus tööandja selles aga probleemi ei näe. Tööl olijad peavad tegema mitme kolleegi tööd samaaegselt, puhkepause ei jõua üldse enam teha ning neile pole ette nähtud ka lisatasu asendamise eest. Kui mitme inimese tööd peab üks töötaja jõudma teha?
Foto: Pexels

Vastab Kaire Saarep, Tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456