Autor: Personaliuudised.ee • 21. juuli 2021

Jaanika Lill: riikidevahelise virtuaalse sisseelamise märksõnaks on avatud suhtlus

Kiiresti kasvav ning uutele turgudele sisenev Inbank värbas möödunud aastal üle saja uue töötaja. Suurima väljakutse esitas ettevõtte struktuurimuudatus, mistõttu mängiti ümber kogu personalistrateegia. Õige inimese leidmine on omaette väljakutse, aga seda on ka onboarding, kui juht ja uus töötaja asuvad erinevates riikides.
Inbanki personalijuht Jaanika Lill
Foto: Andres Raudjalg

Inbanki personalijuhi Jaanika Lille sõnul muutsid nad möödunud aastal kardinaalselt ettevõtte struktuuri, kuna taipasid, et riigikeskne tegutsemine takistas uutele turgudele sisenemist. Tootekesksele organisatsioonile üleminek eeldas muudatust ka personalistrateegias, sest tootepõhise juhtimise puhul pole enam oluline, kas inimene töötab ettevõtte Tallinna või Vilniuse kontoris. Kõige olulisem on see, et inimene oleks oma töös hea. See tähendab omakorda ka seda, et nii meeskonnaliikmed kui ka juhid võivad asuda erinevates riikides ning igapäevaselt silmast silma ei kohtugi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456