Autor: Personaliuudised.ee • 5. august 2021

Kuidas panna kokku väärtuslik motivatsioonipakett?

Ajad, mil talente sai meelitada tasuta kohvi, vahvate tiimiürituste ja võileibadega, on ümber saamas. Töötajad oleksid enda sõnul motiveeritumad, kui tööandja pakuks hoopis võimalust lisapuhkuseks, toetust tervise eest hoolitsemisel või suuremat paindlikkust oma tööaja planeerimisel, näitab Seesami värske uuring.
Kas moodne ja äge kontor on see, mida töötajaid motiveerib?
Foto: Unsplash

Tööturul on praegu kuningas töötaja ja parimate talentide meelitamisel peab konkurentsis püsida sooviv tööandja teadma, mis tema töötajatele korda läheb. Seesami tervisekindlustuse tootejuht Marit Raagi sõnul näitavad uuringutulemused selgelt, et ettevõtete motivatsioonipakettide loomisel on fookus sageli vales kohas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456