Autor: Kai Saard • 6. august 2021

PARE uus tegevjuht Mailis Neppo: soovin jäädvustada PARE kui tööelu valdkonna arvamusliidri kuvandit

PARE tegevjuhi ameti võtab 30. augustist üle Mailis Neppo, kes juhtis viimased viis aastat kaitseministeeriumi personaliosakonda. Personaliuudised uuris Neppolt, miks otsustas ta väljakutse vastu võtta ja mida PARE-s ära teha soovib.
PARE uus tegevjuht Mailis Neppo.

Neppo ütleb, et tema varasem taust on suuresti pärit avalikus sektorist. „Olen töötanud presidendi kantseleis president Meri ja president Ilvese meeskonnas, riigikontrollis riigikontrolör Mihkel Oviiri käe all, õiguskantsleri kantseleis õiguskantsler Allar Jõksi juures ja ka kaitseministeeriumis. Töö on hõlmanud endas nii üldjuhtimist kui ka tippjuhi nõustamist ja hariduslike kampaaniate korraldamisest näituste kureerimiseni välja,ˮ kirjeldab Neppo.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456