Autor: Personaliuudised.ee • 12. august 2021

Meeldetuletus: töökeskkonna riskianalüüs tuleb esitada juba 1. septembriks

Tööandjad peavad 1. septembriks esitama Tööinspektsioonile digitaalselt oma töökeskkonna riskianalüüsi koos tegevuskavaga.
Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht/Scanpix

Riskianalüüsi tegemine on kõikidele tööandjatele kohustuslik. Selle käigus selgitab tööandja välja, millised ohud töötaja tervisele töökeskkonnas on ja paneb seejärel paika tegevuskava, kuidas neid ohte vähendada (mh selgub, kes ja millal peavad läbima tervisekontrolli, kellele tuleb väljastada isikukaitsevahendid, millised ohutusmärgid tuleb töökeskkonda paigaldada jm).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456