Autor: Personaliuudised.ee • 17. august 2021

Margit Pugal: noored väärtustavad erialast praktikat

Eesti noortest üle 70% on läbinud erialase praktika, millega oleme Balti riikide võrdluses esikohal, näitab SEB korraldatud uuring. Peamine põhjus, miks praktikale kandideeritakse, on kõigis kolmes Balti riigis sama: võimalus saada kogemus oma valdkonnas töötades. Eesti noorte arvates aitab praktika põhjalikumalt oma valdkonda süveneda ja katsetada, kas on valitud õige eriala.

SEB personali- ja koolituse divisjoni juht Margit Pugal ütles, et aasta-aastalt kasvab nende noorte arv, kes soovivad saada oma erialal praktilise kogemuse ja kandideerivad, et osaleda SEB Youth Labi praktikaprogrammis. „Tänavu saime rekordiliselt palju avaldusi. Balti riikides kandideeris kokku üle tuhande noore, kellest liitus suvekuudel meie tiimiga üle 70 praktikandi. Kõige suurem huvi oli infotehnoloogia, äriarenduse, personali ja koolituse valdkondade vastu. Lisaks erialasele kogemusele pakkusime suvistele kolleegidele paindlikke töötamisvõimalusi, väärilist palka ja just neile arendatud noore professionaali kasvuprogrammi,“ ütles Pugal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456