Autorid: Laura Põldma, Kai Saard • 23. august 2021

Esimest korda Eestis: Tele2 ja Swedbank vahetasid üheks päevaks praktikante

Ligi 23 noort inimest said hiljuti ainukordse võimaluse, mida seni pole Eesti praktikakohad pakkunud: tutvuda erialase tööga täiesti teises organisatsioonis ehk pangas või sideettevõttes.
Foto: erakogu

Esimene praktika on nagu hüpe tundmatusse vette. Võimalus teha esmatutvust töömaailmaga, täita vastutusrohkeid ülesandeid ning avastada iseennast on noorele inimesele tohutu väärtusega. Siiski iseloomustab praktikat asjaolu, et enamasti saab noor inimene selle käigus tutvuda huvipakkuva tööga üksnes ühes organisatsioonis ja valdkonnas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456